Nota legal

NOTA LEGAL

En compliment del Reglament General de Protecció de Dades UE-2016/679, del Parlament i del Consell d’Europa, mitjançant aquest avís, la societat CAMPING VORAMAR, S.A informa els usuaris de la seva pàgina web www.campingvoramar.es de la seva política de protecció de dades de caràcter personal (en endavant, “les Dades Personals”) per tal que determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar al Càmping VORAMAR les Dades Personals requerides en el formulari de reserva i/o de sol·licitud d’informació. El Càmping VORAMAR reserva el dret a modificar la present política de protecció de dades per tal d’adaptar-la a les novetats legislatives i a les pràctiques de la indústria.

Les Dades Personals seran tractades automatitzadament i incorporades a fitxers dels que el Càmping VORAMAR serà titular i responsable. La recollida i tractament de Dades Personals, duts a terme pel Càmping VORAMAR o per tercers en el seu nom, té com a finalitat el manteniment de la relació contractual que el client tingui, en el seu cas, amb el Càmping VORAMAR, la gestió, administració, prestació, ampliació i millora dels serveis del Càmping VORAMAR, la seva adequació a les preferències i gustos del clients, i l’enviament, per mitjans tradicionals i electrònics, d’informació comercial sobre els serveis que el Càmping VORAMAR ofereix actualment i en el futur.

Càmping VORAMAR no cedirà les Dades Personals a tercers sense el consentiment previ i exprés dels afectats, excepte per obligació legal, o pel tractament comptable i fiscal, (mitjançant un contracte de Prestació de Serveis entre el Responsable del Tractament i l’Encarregat del Tractament)

Càmping VORAMAR o, en el seu cas, els tercers que tractin les Dades Personals en nom del Camping Càmping VORAMAR, ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits. No obstant, l’usuari ha d’ésser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Els usuaris tenen reconeguts i podran exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició, contactant amb el Càmping VORAMAR a través dels correu electrònic campingvoramar@campingvoramar.es